februari 2016

---

MAIQ Amsterdam Collection

@

Dutch Designers Corner

Het Tassenmuseum Amsterdam

---

"DUTCH DESIGN

Tassenmuseum Hendrikje promoot graag tassenontwerpers door hun de mogelijkheid te bieden hun ontwerpen te exposeren en hun werk te verkopen in de winkel en webshop van het museum. Nederlandse ontwerpers onderscheiden zich vaak van hun buitenlandse collega’s door een heel eigen “Dutch” stijl, die de benaming Dutch Design heeft gekregen. Het is een heel eigen stijl omdat het vaak aan een of meer van de onderstaande kenmerken voldoet:
– minimalistisch
– experimenteel
– innovatief
– onconventioneel
– humoristisch

De ontwerpster Hester van Eeghen en het ontwerpduo Vlieger en Vandam zijn de bekendste tassenontwerpers van Dutch Design. Andere Nederlandse ontwerpers waarvan je tassen en accessoires kan kopen in de Museumwinkel van Tassenmuseum Hendrikje zijn MaiQ tassen van Maaike Kobossen, By-lin van Linde van der Poel, Wim Mutsaers, Marck & MO, JANSSEN designed in Holland, Keecie en Marjon Leek."

---

MaiQ bags and accessories are made of hand woven rugs from agave cactus fiber & sturdy leather. MaiQ products are one of a kind cool & elegant for all occasions designed with love & dutch practical sense.

---

A lot of joy and inspiration. We are curious what you think of MaiQ Amsterdam. Leave a message on Facebook or Instagram

---
www.maiq.nl