Betaling

Je kunt bij MaiQ op de volgende manieren betalen:

ideal-maiqiDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van je bank. iDEAL is het systeem dat je met één klik naar je vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank.

 

 

bankoverschrijving-maiqOVERBOEKING

Met een banktransfer maak je geld van de ene persoon (de klant) over naar een andere (de winkelier). Deze transfer is tegelijkertijd een overeenkomst tussen de twee over de aankoop van een product of dienst. Als je via banktransfer wil betalen ontvang je een aankoopbevestiging via e-mail. Deze e-mail bevat je account nummer, het bedrag en de betaalreferentie. Zodra je het geld overgemaakt hebt nemen wij je bestelling in behandeling.

 

 

 

bancontact-mister-cash-maiqVoor Belgische klanten:

Als je internetbankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank in België kun je  met de betaalmethode Mister Cash veilig online aankopen doen met je bankpas.

 

 

creditcard-maiqCREDIT CARD

Een andere betaalmogelijkheid is de credit card. Je kunt bij ons met Mastercard, Visa en American Express betalen. Als je met credit card wil betalen kies dan je credit card maatschappij en ga verder met de betaling. Via de beveiligde omgeving van Mollie. Mollie worden je gegevens optimaal beschermd, door gebruik van Verified by VISA™ en MasterCard SecureCode™.

 


SALE

Afgeprijsde producten van MaiQ kunnen niet in combinatie met kortingscodes of cadeaubonnen gekocht worden. Het is wel mogelijk om een product uit de Sale voor de oorspronkelijke prijs, in combinatie met een kortingscode of cadeaubon, aan te schaffen.BTW

Voor leveringen buiten de EU wordt de BTW voor de klant gerekend.