CLUTCH black no. 14

 125,00

De CLUTCH is gemaakt van handgeweven kleden. Het basismateriaal hiervan wordt gewonnen uit de bladeren van de Agaveplant. Dit wordt ook wel ‘cactus zijde’ genoemd vanwege de mooie glans en diepe kleuren.

Tussen het voor- en achterpand van de CLUTCH zit een strook leer. Ook de binnenkant van de flap is van leer gemaakt. De CLUTCH heeft een vak dat je kunt afsluiten met een rits. Het heeft een korte en een lange schakelketting als hengsel, gemaakt van mooie kwaliteit metaal in een bronskleur. Beide hengsels zijn afneembaar en afzonderlijk te gebruiken. Met het korte hengsel draag je de CLUTCH onder je arm. Met het lange hengsel valt de tas ongeveer op heuphoogte.
De CLUTCH is van binnen gevoerd. De kleur van de voering is afgestemd op die van de buitenkant. De tas is grondig getest en zeer bruikbaar bevonden voor dagelijks gebruik en als avondtasje.

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Materiaal

  • 100% Runderleer
  • Handgeweven van plantaardig materiaal gewonnen uit cactussen
  • Voering katoen of polyamide

  • Handig voor dagelijks gebruik en als avondtasje
  • 1 vak met rits afsluitbaar
  • Zeer praktisch in gebruik

Omdat ieder onderdeel van de tas met de hand gemaakt is, is iedere tas uniek.

Afmetingen 30 x 4 x 15 cm
Materiaal info

De handgeweven stof is gemaakt van natuurlijke vezel met plantaardige oorsprong: de cactus. Het is vergelijkbaar met een stevige linnen. Door de plantaardige basis kunnen de kleuren afgeven op lichtere oppervlakten en kledingstukken als de stof nat wordt. Dit is uitwasbaar (voor zover mogelijk).