Verzending

Verzending

Leveringen binnen Nederland zijn gratis. Voor internationale verzendingen brengen we €10,- in rekening. Voor de verzendingen werken we met de koeriersdiensten van Post NL, UPS of DHL. Voor eventuele vertragingen veroorzaakt door de post is MaiQ BV niet aansprakelijk!

Nationale verzending

MaiQ BV streeft ernaar om je bestelling binnen 24 uur te versturen. Zodra het pakket bij ons is opgehaald ontvang je een bevestigingsmail met de informatie waarmee je je bestelling kunt volgen.  De koeriersdiensten bieden het pakketje maximaal drie keer bij je thuis aan. Als je niet in de gelegenheid bent om het pakketje persoonlijk in ontvangst te nemen, kun je het bij een postkantoor bij jou in de buurt op halen. Je bestelling kun je normaal gesproken binnen 1-2 dagen na verzending thuis verwachten.

Terwijl wij onze bestellingen met grote zorg verwerken, kan het gebeuren dat je bestelling niet geleverd wordt of onvolledig is. Mocht er iets mis zijn gegaan, dan verzoeken wij je vriendelijk om ons binnen zeven dagen te contacteren.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren Ideal, Visa, MasterCard en overboekingen.

Veiligheid

Alle transacties worden uitgevoerd via de beveiligde omgeving van Mollie. Mollie biedt daarbij optimale bescherming van je gegevens door gebruik van Verified by VISATM en MasterCard SecureCode TM.