YOUR LITTLE BLACKBOOK LOVES MAIQ- veel dank Anne!

GESPOT IN AMSTERDAM: DE IT-BAGS VAN MAIQ

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe leuke merken, en als die dan ook nog eens uit mijn lievelingsstad komen, dan ben ik al helemaal gelukkig. Vandaag vertel ik jullie dan ook over een supertof merk dat ik laatst ontdekt hebt en nu al he-le-maal weg van ben; MaiQ.

HANDGEMAAKTE TASSEN VAN MAIQ

MaiQ is een puur Amsterdams tassen- en accessoirelabel, met de nadruk op puur. Mooie materialen, prachtige kleurencombinaties en bijzondere details; ik ben er echt weg van. De items worden gemaakt van handgeweven cactuszijde in combinatie met leer en van elke tas wordt er maar één gemaakt. Echt one of a kind dus!

Maaike Kobossen, de dame achter MaiQ, ontwerpt alle modellen zelf vanuit haar studio in Amsterdam. Het label is echt haar grote passie en dat is te zien aan haar werk. Je kan zien dat alle items met liefde ontworpen en gemaakt zijn en dat ze zorgvuldig en gedetailleerd te werk is gegaan. “Als een tas klopt, ben je er iedere dag weer blij mee,” zegt Maaike op haar website, en ja, daar ben ik het zooo mee eens!

De collectie bestaat uit verschillende modellen tassen, van een fijne clutch tot een grote shopper, en (woon)accessoires.

Neem zeker een kijkje op de site van MaiQ, want die is écht fantastisch en staat vol met gave illustraties van Amsterdam.

MEER FASHION TRENDS? KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN!

AUTEUR: ANNElet’s get social!